Opmærksomhed Amerika: Her kommer af Thunderbirds!

For nylig inviterede jeg fik af min datter at besøge hende og hendes familie i Las Vegas og se hendes mand på arbejdspladsen. Godt… Las Vegas, der kunne sige nej til at opfordre. Under almindelige omstændigheder, der ville have været nok. Men ikke dette besøg!!

Du kan se min svigersøn, Steve går under et andet navn-“Dallas”. Steve er Major Steve Horton #4 slot pilot for de Forenede Stater Air Force Flight Demonstration Team-“The Thunderbirds”.

Anledningen var godkendelse Vis-den allerførste show af sæsonen, men åbner kun venner og familie af hele holdet og flere højtstående generaler med pen og papir at tage noter på enhver bevægelse. Ca 1000 fik æren af at se den nye 2006 team gør deres ting over deres hjem på Nellis AFB under overskyet himmel. Mængden er så lille i forhold til en normal vis af 200.000 deltagere, at det føles som en privat audiens hos paven. Den største publikum var på Coney Island på 4 July1987 – en simpel 2,25 millioner set i ærefrygt dag.

Og hvis det ikke var nok den følgende nat var årligt show sæson kickoff middag, som i det mindste delvist fejrer afslutningen af en anstrengende træningsskema. I år middag blev afholdt på Hard Rock Hotel og Casino i smukke downtown Las Vegas.

Det gav mig mulighed for at møde nogle af de nye gruppemedlemmer “op tæt og personligt” herunder LTC Kevin Robbins chef/leder, alias “the boss”; MAJ Ed Casey, modsatrettede Solo; CPT Nichole Malachowski, højre fløj aka “FiFi”; og CPT Tad Clark, Oplæser. “FiFi” er den første kvindelige Thunderbird flyvning team medlem-en hyldest til hendes evner som pilot-var genstand for en “Good Morning America” historie at her til morgen.

Som du måske forestiller dig denne meget elite gruppe af 6 flyers, er 6 andre officerer og en supportteam af 135 udestående unge mænd og kvinder, kort sagt, det bedste i verden. Alle at talent, energi, engagement, teamwork, stolthed i hvad de gør og hvordan de gør det-jeg er ydmyget i deres tilstedeværelse, men så stolt af at være en amerikaner.

I en nøddeskal Thunderbird mission er primært at støtte rekruttering og fastholdelse programmer og som du måske forestiller dig pr. Holdet formentlig tilbringer så meget tid på mødes og hilser som de gør flyvende. De er en PR maskine- og ikke en dårlig maskine på der.

Thunderbirds har en meget krævende tidsplan, der løber fra marts til November hvert år med normalt 65-75 shows i op mod 30 stater. Tjek for mere information og et show i nærheden af dig. Det er en oplevelse du ikke vil glemme og godt… det er AWESOME!


Leave a Reply