Hvordan en cykelhjelm reddede mors dag

Mens du kan finjustere pasformen ved hjælp af justerbare stropper og urskive, er dit første skridt at finde en hjelm, der passer dit hoved korrekt. Mens du kan finde voksne cykelhjelme for under $ 20, de fleste omkostninger mellem $ 20 og $ 70, og nogle high-end hjelme kan overstige $ 300. Indvendigt skum: Stødabsorberingen inde i cykelhjelme er normalt ekspanderet polystyren (EPS) skum, den samme type skum, der anvendes til at beskytte pakker til forsendelse. Den type hjelm, du har brug for, afhænger i høj grad af, hvordan du planlægger at bruge den. Mens du kan bruge enhver hjelm til enhver form for cykling, nogle hjelme tilbyder særlige designelementer eller funktioner, der gavner forskellige typer af ryttere.

Fælles forlygter kan kun ses i en vinkel, der gør kørsel om natten en meget risikabel ting. Jeg gjorde det samme, høvding cykelhjelm – cykelairbag.dk – da jeg kom op med disse cykelhjelm lys anmeldelser. Cykelhjelme har ventilationskanaler til at forbedre luftstrømmen. At have et godt kendskab til alle de dele, der udgør cyklen, er det første og vigtigste punkt for dig at tage hensyn til. Det er også godt for sundheden, da det er en kombination af sind og krop resterende alarm og opmærksomme. Stropper: Du kan finde stropper på alle cykelhjelme. En cykelhjelm er designet til at holde dig sikker i tilfælde af et styrt.

Derudover er den bedste måde at holde sit slanke look ved at ansætte regelmæssig rengøring for at sikre enhver ophobning af snavs er taget hånd om. Svedtransporterende puder: Selvom det ikke er standard på alle voksne cykelhjelme, forstærker nogle hjelme ventilationsåbningens køleegenskaber med en form for fugttransporterende pandepude for at holde sveden ude af dine øjne. Især mountainbikehjelme har ofte et indbygget visir. Alvorlige motorcyklister vil betale tættere på $ 60 til $ 70, og disse hjelme har en bedre pasform, forbedret ventilation, lettere vægt, og en mere aerodynamisk design. Landevejscykelhjelme har tendens til at være lettere i vægt, mere aerodynamisk og mere ventileret end fritidshjelme.

Mens mange voksne cykelhjelme ligner hinanden, kommer de i en bred vifte af farver og mønstre for dem, der ønsker at matche deres hjelm til deres cykel. Knapper eller knapper til justerbarhed er mere almindelige i dette område. Hvis du køber en ti ramme, du køber en langsigtet investering. Se efter certificering. Vær sikker på, at enhver hjelm, du køber, har mødt USA. Hvis dette er tilfældet, kan du gå ud og få en brugerdefineret plads eller blot købe en ny plads til en rimelig pris. Bare rolig, for hvis du ønsker at få de bedste cykel lys og tilbehør så det oplagte valg skal MagicShine Cykel lys, som tilbyder stor belysning løsninger i de mest ugunstige forhold med præcision engineering sikkerhedskopiering af den teknologi, der anvendes i fremstillingen af dem.

Nogle visors er indbygget i hjelmen, mens andre kan fjernes. Varmen kan forårsage bobler til at danne i hjelmen, potentielt beskadige det til det punkt, hvor det ikke vil beskytte dit hoved i et nedbrud. Jeg læste nogle virkelig rædselsvækkende historier fra andre ryttere, men dem, der havde dem krediteret Bern med at redde deres liv, da de gik væk med nogen reel hovedskade andre end måske en smule blå mærker (alt andet kan have været beskadiget, men i det mindste de holdt deres hjerner sikker!). Kritikere af lovgivningen har dog påpeget, at reduktioner i det absolutte antal cykeldræbte og alvorlige hovedskader i det mindste delvis kan forklares ved et fald i cykling i sig selv. I stedet går mange pendlere efter et mere tilbageholdende cykel look. Jeg kan godt lide polstret cykel shorts, fordi de er venligere i løbet af en tur, der tager en time eller mere.


Comments are closed