Hvordan boligindretningsprodukter eksperter undersøge et indendørs rum?

Kære venner, du har nogensinde indtastet et tomt rum, uden nogen møbler i det. Sådan et rum altid ser rummelige, men mangler en “personlighed”.
Det øjeblik du begynder at tilføje nogle møbler, begynder rummet at tiltrække et ansigt på sig selv. Afhængig af omfanget af de objekter, der sættes, bliver rummet ændret på en dynamisk måde.
Et typisk hjem består af en stue, bed værelser, køkken, toilet blokke, familieværelse, studere værelse osv… Alle disse rum har deres egne specifikke funktion fra brugerens synspunkt. Hvis du ønsker at vide, hvordan soveværelser er udviklet besøg min hjemmeside soveværelse-Design-og-udsmykning-Ideas.com og en tømrer Fredericia.
Når disse rum får indrettet tidligere identiteten af en tom plads få blokeret af objekter er placeret. Ansigt af objektet møbler er det nye ansigt i rummet. Når du indtaster disse værelser, ser du det nye ansigt først, da møblerne indtager en hel del plads på gulv og væg.
Sædvanlige plads har også et vigtigere aspekt knyttet til den. Alle sædvanlige plads har altid windows som en nødvendig funktionelle arrangement. Afhængig af funktionen af rum, pladsen kan have døre samt.
Disse åbninger i vægge skaber en form for fastgørelse af det indvendige rum med naturlige omverdenen. Dette er en meget kraftfuld aspekt i ethvert designprojekt. Hvis ydersiden flora og fauna er tæt befolket med naturlige elementer som træer, vand, bjerge, dette afspejler klart og direkte på valget af møbler designer ville gøre i indvendigt rum.
Hvis hjemsted er beliggende i en menneskemængde urban bylandskab, ville valg af designtema være anderledes. Valget af møbler er direkte relateret til komfortniveau af ethvert individ. At vælge møbler, der går med temaet hele samt opfylder personen på komfort-skalaen kan ændre den måde, rummet føles.
Så er personlighed af en indvendige rum stort set afhængig hvad der sker uden for rum, snarere end pladsen, selv. Hændelserne udenfor sådan en tilstedeværelse af kysten, flyder floden, bjergkæder, sne falder, eller endda en motorvej fuld af trafik kan meget ændre møblering.
For eksempel hvis dit hjem er lige ved siden af en travl gade, kan du bruge sukkerrør gardiner på windows, som ville cut-off al støj nemt. Så brug af gardiner har ændret ansigt af værelse til en vis grad og dermed tvinger designer til at gøre passende valg for andre objekter i rummet, hvilket ville nemt flette med konsistens, farve, finish af sukkerrør gardiner.
På den anden side er dit hjem på en sea shore, kan du gå ind for gardiner, som blokerer den kraftige vind, men ikke blokere den smukke udsigt. Her igen rummet ville have en anden ansigt og hele temaet gør et skift på sig selv.
Jeg håber denne artikel var nyttigt for alle.
Copyright 2005 tømrer pris Jan Vaidya.


Leave a Reply