Hvad skal jeg købe til Baby – en erfaren mor rådgivning

Babys komme hjem snart – har du hvad du skal tage sig af den lille engel ordentligt? Du ved, du har brug for footie pyjamas og onesies, baby håndklæder og hagesmække – men hvor mange er nok? At have gjort dette fem gange nu – holde venligst bifald og gisp af chok – jeg betragter mig selv som lidt af en ekspert på at bringe barnet hjem til en rede husstanden. De fleste skøn over ‘hvad du behøver til baby’ er en bitte smule off, efter min mening. At bringe barnet hjem, både med og uden en handy vaskemaskine, her er mine anbefalinger for hvad veludstyrede barnet skulle have derhjemme, før han forlader hospitalet.

Udstyr:

Fire til seks undertrøjer – den sædvanlige anbefaling – faktisk masser. Du finder du bruger dem langt mindre, end jeg gjorde, da min ældste var født – pre-Onesies dage. Springe Tanktoppe, så sød som den lille midge måske ser i et ligesom daddy’s, og går lige til lap-skulder t-shirts. De glider på nemt, og hvis du køber dem en størrelse eller to for store, de vil være lang nok til at guffe i sweatpants eller bunde.

Sovende kjoler er undervurderet. De gøre en stor andet lag over onesies, og er cool, løs og behagelig for barnet om sommeren. Hvis du bringer hjem en sommer baby, afhente mindst 6 eller 8 sovende kjoler. De er meget mere behageligt i varmen end stretchies.

Du kan aldrig få nok onesies. Uanset om du bruger dem som bundlag i vinteren aptering eller eneste baby bærer om sommeren, vil du gå gennem flere en dag. Hvis du har en skive derhjemme, kan du komme af med 6-8. Ellers vil afhente endnu mere. En selv dusin er egentlig ikke for mange på alle.

-Erfarne mom’s note: bruger dem om sommeren. De vil holde din baby køligere end at være i en ble alene fordi bomulden absorberer fugt og væger det væk fra huden.

Stretchies er den anden mest håndgribelige baby opfindelse nogensinde. Stick med 100% naturlige stoffer som stretch bomuld eller bomuld terry til sommer. Om vinteren, bør fuzzy jammies gå OVER et par af onesies ikke mod huden til at forhindre irritation. 6-8 stretchies burde være nok for barnets første måneder.

Afhente en eller to trøjer eller sweatshirts til at holde barnet varmt om vinteren eller på køligere forår/sommer aftener.

Fire til seks par hver af støvletter og sokker bør være rigeligt. Bomuld elastisk dem vil være langt mere behageligt for baby end nylon.

En særlig tage-mig-home outfit og et par søde dagligdags dem.

Forsyninger:

En halv snes baby vaskeklude er et must. De er langt tyndere end almindelige voksne vaskeklude, og mindre tilbøjelige til at irritere barnets hud. Jeg har aldrig brugt mere end tre eller fire hætteklædte håndklæder, men din kilometertal kan variere. De er frygtelig handy for indpakning en baby fra hoved til tå efter et bad, især i et køligt hus.

Hagesmækker er en anden af de ting, du bare ikke kan få nok af. Savle hagesmække er fine til tucking under barnets hage at holde savle og spytte op fra farvning tøj. Du vil ikke brug for de større hagesmække til fodring i et stykke tid, men samle op en eller to at have ved hånden.

Modtagende tæpper gør stor alle formål du-navn-dens. De er den perfekte størrelse til swaddling baby under en krybbe tæppe, kaste over skulderen når du bøvse munchkin – eller til beskyttelse af personlige oplysninger, mens du sygeplejerske ham. Du skal bruge dem som håndklæde erstatninger, til at kaste på gulvet eller på et skiftende station, før du lægger barnet ned, sprede dem over klapvogn eller baby sæde i solen – med andre ord for stort set alt. 6-12 bestemt ikke er for mange. Det er ikke ligesom barnet vil vokse fra dem – min småbørn brugte dem som håndklæder i år.

Selv hvis du bruger engangsbleer, afhente en halv snes klud bleer. De er simpelthen den bedste bøvs klud nogensinde er lavet.

To pakker af engangsbleer (størrelse nyfødt og størrelse, en) Hvis du har besluttet at bruge engangsartikler.


Leave a Reply