Forstoppelse og naturmedicin

Der er to typer af forstoppelse, økologisk og funktionelle. Organisk forstoppelse er et resultat af nogle fysiske forandring, obstruktion eller forvrængning i din kolon. Denne type forstoppelse kræver øjeblikkelig opmærksomhed fra en læge. Vi dækker ikke forstoppelse, der opstår fra disse grunde.

Funktionel forstoppelse er et resultat af ikke efter en ordentlig kost, drikke de korrekte væsker, har god følelsesmæssige sundhed, og ikke at have den rette livsstil, der fremmer god bevægelighed fordøjet fødevarer gennem tarmene og kolon.

Selvom der er mange forhold, symptomer og definitioner beskriver forstoppelse, er forstoppelse simpel,

En tilstand hvor fecal sagen rejser gennem din kolon er fortsat for lang i din kolon før de rejser ud i endetarmen.

Forstoppelse er et symptom, der fortæller dig din kolon ikke er i orden ordentligt eller du har nogle underliggende gastrointestinale sygdomme du ikke er klar over.

Forstoppelse er en advarsel om din kost og livsstil kan føre til nogle sygdomme eller sygdom i fremtiden. Det er et symptom, som mange mennesker ignorere eller det er et symptom, som mange mennesker forsøger at fjerne ved hjælp af unaturlige farlige afføringsmidler.

Afføringsmidler er sandsynligvis den værste produkt du kan bruge, når du har forstoppelse. De kan blive vanedannende hvis brugte for lang tid og har nogle ubehagelige bivirkninger. De har en tendens til at skabe problemet du forsøger lindre forstoppelse.

Det er vigtigt at bruge kun naturlige retsmidler mod forstoppelse, så du ikke fortsætte med at forstyrre den naturlige balance og funktion i din kolon. Når du begynder at anvende nogle af disse retsmidler, Husk, et bestemt middel ikke virker for hver person. Du skal muligvis foretage nogle ændringer i nogle af disse retsmidler, såsom stigende dosis, føje stoffer eller forsøger forskellige stoffer.

De retsmidler, du vælger at bruge vil afhænge af specifikke urter, fødevarer eller næringsstoffer du har, kan du købe lokalt, kan du købe på internettet, næringsstoffer du foretrækker, eller du har råd til.

Eksperimentere er en del af, hvordan du finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Husk at alle retsmidler du bør kun anvendes kun for en kort tid, to til fire dage og ikke længere end 2 uger. De bør kun bruges til den tid, det tager at rydde din forstoppelse. Undertiden kan det bare være en eller to gange.

Der er nogle naturlægemidler kombinationer, du kan bruge længere. Disse kombinationer kan forbedre sundheden for din kolon og få din tarme flytter.

Hvis du har forstoppelse, jeg kan fortælle dig nu den naturlige balance og funktion af din kolon er blevet påvirket. Men naturmedicin kan bringe dig tilbage til balance.

Leave a Reply