Få råd til dit boligindskud

Hvis du skal flytte i lejebolig, så har du måske i øjeblikket travlt med at få pengene til at gå op. Om du er studerende, der skal flytte i egen lejlighed eller har en familie på fem, der har fundet det perfekte hus, er der hjælp at hente. Det er ikke nødvendigvis så meget den månedlige leje, der kan være et problem, som det er det indskud, du forventes at betale til start. Et indskud løber ofte op i en besværligt høj sum, da den normalt inkluderer både tre måneders forudbetalt leje og et depositum svarende til endnu tre måneders leje. Virker det uoverskueligt? Nedenfor kan du få råd til, hvordan du får betalt dit indskud.

Tips til hvad du kan gøre

  • Vær god til at skære ned på dit nuværende forbrug af varme, vand og elektricitet. Hvis du undgår store udsving på regningerne, vil det i sidste ende også betyde ekstra penge til overs til at betale indskud.
  • Afhængig af hvor lang tid du har, før betalingen kræves, kan du forsøge at sætte penge til side hver måned, og på den måde lave en mindre opsparing, der kan hjælpe dig med at overkomme prisen.
  • Har du tid til et bijob, kan dette helt klart gøre en forskel, i forhold til at nå i mål med betalingen.
  • Du kan med fordel også tage et lån, så du med sikkerhed kan betale indskuddet. Måske synes du ikke, at det lyder fristende med lange bankmøder, men dette er heller ikke nødvendigt. Du kan sagtens tage et penge lån mellem private, og på den måde undgå alt for høje renter og en besværlig låneproces. Compareloans.dk er en hjemmeside, som gør det nemt at finde det bedste lån til dig og den situation, du står i.

Comments are closed