5 top Tips til at få du opgraderet på flyrejser

For mange rejsende, betale op til £5000 for en business class billet for at flyve i større komfort simpelthen ikke en mulighed. Men, hvad meget få mennesker er klar over er, at de fleste flyselskaber vil opgradere passagerer fra economy class gratis – hvis de opfylder visse retningslinjer. I denne artikel, vil jeg videregive nogle af de ting, check-in personale søger og kræver så at du kan drage fordel af smuthullerne og få din opgradering gratis. Disse fem top tips kommer direkte fra check-in personale af nogle af de mest kendte airlines, og betragtes af mange almindelige rejsende at være den hellige gral for at få noget for ingenting.

Tip nummer 1:

Se del. Sørg for at du er klædt smart når du rejser. Der er næsten ingen chance for at få en gratis opgradering, hvis du er iført shorts og en scruffy t-shirt, så i det mindste, check-in iført en skjorte og bukser. der er ingen grund til at gå overbord og bære en dragt – medmindre du virkelig ønsker at. Nøglen er at se smart, men ikke kan lide du prøver for hårdt.

Tip nummer 2:

Skrue tidligt. Check-in-personalet vide præcis hvor mange passagerer rejser på en bestemt flyvning godt i forvejen, så hvis der er pladser til overs på businessclass, de bliver ved med det samme.

Tip nummer 3:

Være høflig. Sætte dig selv stedet for check-in personale. Ønsker du belønning en person, der giver du holdning og begynder at råbe odds, eller nogen der er behagelig og giver dem tidspunktet på dagen. Der kan være 250 mennesker i kø bag dig, så gør dem huske dig. Flirt, smile, bruge deres navn, være rart, og du kan godt få en behagelig overraskelse.

Tip nummer 4:

Være en Frequent Flyer. Hvis du tilmelder dig et flyselskab frequent flyer program, er du langt mere tilbøjelige til at være forrest i køen til en opgradering, som luftfartsselskabet vil gerne belønne dig for din loyalitet. Selvom du ikke flyver regelmæssigt, gå til flyselskabets hjemmeside og slutte sig til deres program online. Det tager kun et minut eller to, og er nå værd gang.

Tip nummer 5:

Spørg. De siger, at hvis du ikke bede om noget, vil du få det, så sørg for du gør – men gør det på det rigtige tidspunkt. Hvis check-in personale look understregede, og ingen mængde af charme har fremkaldt et smil, ikke gider at stille dem, vente, indtil du kommer til porten. Hvis counter personale har reageret godt, når de spørger dig, hvis du har nogen specifikke sæde anmodning, være fræk og sige til dem, “First Class”. Det kunne bare arbejde.


Leave a Reply